Запрошуємо на справжню італійську піцу!

15 квітня 2016

14 квітня 2016 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся майстер-клас із приготування піци та страв із м’яса за участю провідних кухарів сучасних ресторанів міста – піцайоло ресторану мексиканської та італійської кухні «AztecА» Сергія Горобейка та кухаря відпочинкового комплексу «Канада», випускника коледжу Дмитра Федорика.

Майстер-клас відвідали викладачі, майстри виробничого навчання кулінарного напряму та студенти групи КТ-13, які виявили зацікавленість до пізнання кулінарних таємниць, що впроваджуються в сучасних ресторанах міста.

Цікавим етапом майстер-класу було те, що студенти «по гарячих слідах» приготували піцу за рекомендацією пана Сергія та отримали від нього похвалу. Дана технологія приготування піци буде впроваджена у навчальному закладі, а охочі гурмани даної страви зможуть смакувати її щодня у ресторані коледжу.

    НОВИНИ